Datorservice Passagesystem Nätverksinstallationer

Datorservice, Passagesystem och Nätverk i alla typer av lokaler. Företag och privatpersoner. Kvalitet för oss innebär att tillgodose varje kunds unika behov och förväntningar.
Kontakta oss idag

040- 30 00 83

01

PC experter

Trött på en dator som inte fungerar som den ska? Istället för att leta efter en nål i en höstack hittar vi snabbt felet på din dator. För oss är inga problem för svåra att lösa, oavsett om det gäller mjukvara eller hårdvara. Vi reparerar snabbt bärbara och stationära datorer av alla tillverkare.

02

Nätverksinstallationer

Vi projekterar samt installerar alla typer av nätverkssystem & fastighetsnät. Vi installerar alla typer av datanät, från mindre kontorsnät till kraftfulla fiberoptiska nät Blåsfiber installationer med egen utrustning, blåsning av fiberkabel & microducter. Bredbandsinstallationer baserat på koppar eller fiber.

03

Kameraövervakning & Passagesystem

Har ni problem med skadegörelse eller inbrott? Vi erbjuder kameraövervakning och passagesystem för arbetsplatser, flerbostadshus och offentliga fastigheter. Vi hjälper er att ta fram den kameralösning eller passagesystem som passar er bäst, med lösningar för utomhus såväl som inomhus.

App
  • Data reparationer

    Vi är experter på datorservice, PC och IT-drift. Lämna in din dator på expressfelsökning så börjar vi felsökning och service redan samma dag.

  • Nätverksinstallationer

    Vi installerar Nätverk till fastigheter, kontor och privata villor. Satellitproffsen hjälper kommuner, företag och villaföreningar att bygga ut nätet och installera internet för arbete och fritid. Till våra tjänster tillhör även fibersvetsning. Självklart felsöker vi och åtgärdar ifall du skulle uppleva problem.

  • Säkerhet & Passagesystem

    Våra experter har flera års erfarenhet inom kameraövervakning och passagesystem som kan vägleda er till era önskemål. Kontakta oss så berättar vi lite mer om just vilken typ av passagesystem eller övervakningskamera din verksamhet behöver.