Kortläsare > Kortläsare > Infinity USB Phoenix inkl (...)
Besökare: 41 492 571
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Infinity USB Phoenix inkl USB kabel

Artikelnr: B599

149 Sek
119 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

En oerhört snabb och enkel programmerare som i princip har allt. Infinity USB Phoenix kopplas till din USB-port utan att behöva kopplas till varken ström eller batteri! Den kan försättas Phoenix/ Smartmouse-lägena vilket innebär att du kan programmera de vanligaste och mest avancerade korten på marknaden.

Infinity USB Phoenix kopplas till din USB-port utan att behöva kopplas till ström eller batteri. Det enda som behövs är en standard A-B-USB Kabel. Programmeraren är kompatibel med både USB1.1 och USB2.0 vilket garanterar att den kommer att fungera med din dator utan problem.
När du inte använder din Infinity USB Phoenix kopplas den automatiskt till ett "sleepmode" och förbrukar då endast 0.06 Watt (0,5kWh/år).

Phoenix/Smartmouse-läge är möjligt genom att använda det inbyggda Phoenix/Smartmouse programmet. För att få denna funktion krävs att du använder en standard Serial/COM-kabel. När Phoenix/Smartmouse-läget är aktiverad, strömförsörjs Infinity USB Phoenix av USBport medan den kommunicerar genom COMport. När Infinity USB är i standard-läge så används USB både för kommunikation och strömförsörjning.

Phoenix/Smartmouse-lägena kan du lätt ändra genom ett enkelt knapptryck i ditt program (finns i vår Ladda hem-sektion). 3.58MHz, 3.68MHz och 6.00MHz lägena kan väljas.

Infinity USB Phoenix kan du programmera de vanligaste och mest avancerade korten på marknaden:

Wafercard
Goldcard
Silvercard
Greencard
Greencard2
Bluecard
CanaryCard
EmeraldCard
Singlepic

Funcard/Funcard2
Funcard3
Funcard4
Funcard5
Funcard6
JupiterCard
JupiterCard2
FunCard ATmega161
FunCard ATmega163
BlackCard

Kort som är tillgängliga genom programmerarens (Infinty USB Phoenix) inbyggda Phoenix "interface":

- GSM/SIM-cards
- Megapic och MII-kort
- Titaniumcard
- Basiccard 4.5D
- Alla andra korttyper som är tillgängliga av Phoenix eller Smartmouse / 3.58, 3.68 or 6.00MHz

Fler kort kommer att läggas till när de kommer ut på marknaden. Hårdvaran försäkrar dig om att det kommer att räcka med att ladda ner en uppdatering av ditt program för att de nya korten ska fungera.

Infinity USB Phoenix är baserad på en 24MHz RISC processor, och har en av de snabbaste programmeringstiderna på marknaden. Följande tider är mätta då man programmerat och verifierat kort:
- Guldkort: 12 s
- Silverkort: 58 s
- JupiterCard: 14 s
- Funcard: 48 s
- FunCard ATmega161: 50 s

Programmet för att programmera korten kan köras med Windows 98/Me och Windows 2000/XP. Programmet och instruktioner följer med men finns även att ladda ner här. Även andra diverse program finns här.

Filer

Manual

Besök Satpro.se på ShopMania