CA-moduler > CAS Interface > Cas Interface 3 Plus, Ink (...)
Besökare: 41 322 685
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Cas Interface 3 Plus, Inklusiv J-Card, Dummy Card

Artikelnr: 4534

EAN: 4260165817172

1 490 Sek
1 192 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Äntligen har den kommit, först till kvarn!
CAS Interface 3 är den senaste nyheten från Dualobs med flera nyheter. I en läcker och smidig design har man kombinerat CAS Interface 2, dess Add-on samt lagt till ett flertal möjligheter och funktioner. Till skillnad från CAS Interface 2 kan CAS 3 hantera PCMCIA-anslutningar och enkelt ansluta externa moduler. Hursomhelst är den mest interessanta nyheten att du emulera PCMCIA-porten av en CA-modulplats och "lura" programmet att modulen är insatt i en satellitmottagare eftersom moduler som XCAM och DragonCAM kräver detta. Du kan även testa en modul utan att behöva stoppa in den i en mottagare!

REF #M453423

Teknisk information:

Huvuddragen i denna stora enhet är som följer:

• RS-232 seriell anslutning
• 20 Pin extern anslutning
• Intern Klockfrekvens 48Mhz
• Inget behov av extern strömförsörjning
• Full PCMCIA-anslutning stöd
• CAS Studio användarvänlig GUI
Stöds Common Access Modules (CAM):

• Diablo CAM. Cas Interface 3 tillsammans med Cas Interface 2 är de enda programmerare som stöder Diablo CAM Light, Diablo CAM Wireless och Diablo CAM WiFi programmering. Programmeringen för den här enheten är mycket snabb och pålitlig. Sätt bara in CAM i Cas Interface och välj den fil du vill ladda in. • Magi Cam, Matrix Cam, Matrix Revolution, Matrix Reloaded, Matrix Reborn, och alla CAM baserade på SIDSA chipsets, som kan hanteras direkt med hjälp av ett PCMCIA-kontaktdon. För en fullständig lista över moduler som stöds, öppna menyn för Graphics i Cas Studio. Kom ihåg att hämta den senaste versionen från vår hemsida. Tack vare High Speed ​​interna klocka Cas Interface 3 är cirka 4 gånger snabbare än Cas Interface 2. De flesta av mjukvarurutiner för Flash skrift har skrivits om. • Joker Cam, Zeta Cam och i stort sett alla CAM-moduler baserade på NEOTION styrkretsar. Dessa moduler kan programmeras och repareras med hjälp av en J-Card. För en fullständig lista över moduler som stöds, öppna menyn för Graphics i Cas Studio. Kom ihåg att hämta den senaste versionen från www.duolabs.com. • Dragon Cam. Det är möjligt att programmera vilken version som helst genom att sätta Dragon Cam i Cas Interface 3 och använda ett Dummy kort. Detta läge eliminerar behovet av att föra in the Dragon Cam till en mottagare, som ibland kan skada CAM förutom att vara opraktiskt. Det är också möjligt att reparera felaktiga drake Cams om de misslyckas med att initiera på grund av en felaktig flashminne. För att göra detta, är det tillräckligt för att öppna modulen och koppla några kablar, enligt ett förfarande som lätt kan genomföras även med mindre expertanvändare. Särskilt tack går till Dream Multimedia för deras stöd och tålamod. • X-Cam, med ANGEL och ORION chipset, standard och Premium-versionen. Det är möjligt att programmera vilken version som helst genom att föra in X-Cam i Cas Interface 3 och använda ett Dummy kort. Detta läge eliminerar behovet av att föra in X-Cam i mottagaren, vilket ibland kan skada CAM förutom att vara opraktiskt. Det är också möjligt att reparera felaktiga X-Cams om de misslyckas med att initiera på grund av en felaktig flashminne. I detta fall är det nödvändigt att öppna modulen och koppla några kablar, enligt ett förfarande som lätt kan genomföras även med mindre expertanvändare. Särskilt tack går till X-Crypt för deras stöd. • GigaCAM med Smit styrkretsar. Detta är en av de senaste läggs till CAM programmering.Övriga funktioner:

. • Smartcard-programmering
är mycket viktigt för alla dem som vill programmera ett smartkort baserat på PIC mikrokontroller eller Atmel mikro här funktionen. En fullständig lista över Smartcard kan ses direkt från den grafiska menyn i Cas Studio.
Mer ... Alla OS-baserade kort som Titanium kort, OPOS kort, Knotcard och mer kan programmeras utan problem throught USB-porten. Alla framtida Smartcard kan stödjas tack vare den stora flexibiliteten i Cas Interface 3.Dragon Card Loader kan fastställas om skadad av den särskilda reparationsfunktionen. • RS-232 Phoenix Smartmouse emulering. Denna emulering kan ske genom RS-232 serieport . Oavsett vad är klockfrekvens för Smartcard. Du kan antingen välja 3,58 / 3,68 / 4,00 / 6,00 Mhz. Denna stora funktion ges av total flexibilitet i den interna programmerbara klockgenerator. • Dreambox 56xx och 7000-serien boot reparera funktion. Om din Dreambox inte til starta på grund av en felaktig blixt CAS Interface 3 kommer att lösa ditt problem utan behov av någon specialkablar eller hårdlödning. • SIDSA chip inbäddade chip Set-Top-Boxar programmering. Programmera SIDSA chip CA inbäddad modul. Detta mest fungerar som Cam programmeringsfunktion. Inget behov av specialkablar eller speciella anslutningar. Stöd mottagare är Xtreme, Manhattan, Nextwave 2500. • Cam Explorer. Detta är en riktig cool funktion som gör det möjligt för användaren att sätta någon Cam i PCMCIA-kontakten och bläddra i innehållet i er Cam. Detta fungerar som en riktig Common Interface Set Top Box. Det ger dig möjlighet att komma in i menyerna och samtidigt använda alla fjärrkontrollens funktioner. • Olika verktyg. Olika PC verktyg ingår i Cas Studio. Alla dessa verktyg är gratis och kan användas fritt. Duolabs gjorde dem att ge användaren möjlighet att njuta av dem:

- Sim Editor. Denna programvara gör att du kan redigera din GSM smartkort. Spara / redigera telefonbok, sms och Smartcard-filer.

- Wincrypt. Denna programvara gör att du kan kryptera och dekryptera dina filer och mappar med som 3DES nyckel din GSM Smartcard. Denna programvara fungerar ganska mycket som Winzip men krypteringen är säkrad genom en hemlig nyckel i din GSM Smartcard.

Besök Satpro.se på ShopMania