Paraboltillbehör > LNB-hållare > Bättre utnyttjande av Tri (...)
Besökare: 39 947 827
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Bättre utnyttjande av Triax paraboler

Artikelnr: 300725

1 595 Sek
1 276 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Inklusive 4st LNB samt en fyrvägs TRIAX DiSEqC switch

Komplett multiblock. Levereras med 1st TD-4 LNB hållare som passar på samtliga TD-paraboler, 4st Universal LNB och 1st 4-vägs diseqc switch. Hållaren är justerbar 3-20 grader med min avstånd mellan respektive LNB på 4 graders avstånd mellan satellitpositionerna.

Triax introducerar nu en unik lösning till alla paraboler av Triax TD och BASIC serierna. Triax MultiBlock är lösningen som gör det möjligt att ta emot upp till fyra satellitpositioner och därmed få väsentligt fler program med endast en standard parabol.

Antalet satelliter, i himlen över våra huvuden, fortsätter att stiga och därmed följer också behovet för att kunna ta emot satellitprogram från flera olika positioner. Lösningen kan vara att montera en parabol för varje satellitposition, men det blir en opraktisk lösning ifall man exempelvis vill ta emot program från fyra olika satellitpositioner. I värsta fall betyder det att man ska montera två till fyra paraboler.

Triax nya MultiBlock med fyra LNB’er löser detta problem. MultiBlock’en är en enhet, som lätt monteras med fyra LNB’er, som kan ta emot digitala signaler från upp till fyra olika satellitpositioner. Med ett Triax MultiBlock är det därmed inte längre nödvändigt att montera flera paraboler för att kunna ta emot flera program. Med en vanlig Triax TD eller Basic parabol blir det nu möjligt att ta emot signaler från ex.1grV, 5gr Ö, 13gr Ö och 19gr Ö, där det finns mer än tusen program som är tillgängliga.
Har man redan en Triax parabol av serien TD eller Basic, kan man enkelt byta den existerande LNB-hållaren mot det nya MultiBlocket som har plats för fyra LNB’er och därmed få bättre utnyttjande av sin Triax parabol med tillgång till flera program.

En enkel montering och snabbt igångsättande är säkrat eftersom MultiBlocken är förinställda för att ta emot signaler från de mest populära satelliterna på positionerna 1gr V, 5gr Ö, 13gr Ö och 19gr Ö med en Triax TD78 parabol i Danmark. Befinner man sig utanför Danmark är MultiBlocket fullt flexibelt med alla möjligheter. Med en enkel justering av varje enskilt LNB, ”se den medföljande installations anvisningen” kan man enkelt optimera LNB:erna för den ort man befinner sig på.

MultiBlock’et levereras som ett paket som består av ett MultiBlock, fyra LNB’er och en DISEqC switch.

Besök Satpro.se på ShopMania