LNB/Mikrovåg > Lnb hållare > Triax Multi Block-3 som p (...)
Besökare: 39 555 859
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Triax Multi Block-3 som passar till Triax TD serie paraboler

Artikelnr: 2980

EAN: 5712505152980

399 Sek
319 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Triax introducerar nu en unik lösning till alla paraboler av Triax TD serierna. Triax MultiBlock är lösningen som gör det möjligt att ta emot upp till tre satellitpositioner och därmed få väsentligt fler program med endast en standard parabol.

Triax introducerar nu en unik lösning till alla paraboler av Triax TD och BASIC serierna. Triax MultiBlock är lösningen som gör det möjligt att ta emot upp till tre satellitpositioner och därmed få väsentligt fler program med endast en standard parabol.

Antalet satelliter, i himlen över våra huvuden, fortsätter att stiga och därmed följer också behovet för att kunna ta emot satellitprogram från flera olika positioner. Lösningen kan vara att montera en parabol för varje satellitposition, men det blir en opraktisk lösning ifall man exempelvis vill ta emot program från tre olika satellitpositioner. I värsta fall betyder det att man ska montera två till tre paraboler.

Triax nya MultiBlock med tre LNB’er löser detta problem. MultiBlock’en är en enhet, som lätt monteras med tre LNB’er, som kan ta emot digitala signaler från upp till tre olika satellitpositioner. Med ett Triax MultiBlock är det därmed inte längre nödvändigt att montera flera paraboler för att kunna ta emot flera program. Med en vanlig Triax TD eller Basic parabol blir det nu möjligt att ta emot signaler från ex.1grV, 5gr Ö, 13gr Ö och 19gr Ö, där det finns mer än tusen program som är tillgängliga.
Har man redan en Triax parabol av serien TD eller Basic, kan man enkelt byta den existerande LNB-hållaren mot det nya MultiBlocket som har plats för tre LNB’er och därmed få bättre utnyttjande av sin Triax parabol med tillgång till flera program.

En enkel montering och snabbt igångsättande är säkrat eftersom MultiBlocken är förinställda för att ta emot signaler från de mest populära satelliterna på positionerna 1gr V, 5gr Ö, 13gr Ö och 19gr Ö med en Triax TD78 parabol i Danmark. Befinner man sig utanför Danmark är MultiBlocket fullt flexibelt med alla möjligheter. Med en enkel justering av varje enskilt LNB, ”se den medföljande installations anvisningen” kan man enkelt optimera LNB:erna för den ort man befinner sig på.

Filer

Installation manual

Filmer

Installation

Besök Satpro.se på ShopMania