Besökare: 38 865 801
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Nyheter

BBC och ITV på ny satellit

2012-03-09

Sedan en kort tid tillbaka sänds de brittiska BBC och ITV-kanalerna på Astra 1N (28.5 Ö). Det är fortfarande lite oklart vilka parabolstorlekar som behövs i olika delar av landet men vi på västkusten har numera bättre förutsättningar än t ex Stockholm som njutit av högre signalstyrka i många år. Vid vår butik i Göteborg har vi en Toroidal 90 med vilken vi får in samtliga kanaler helt utan problem. 
 

Produkter

Toroidal 90
Tororidal 90 är en parabolantenn som tack vare sin form och främre reflektor gör det möjligt att ta emot ett flera satelliter och spänner över så mycket som 50 grader. En mycket populär konfiguration är: 5W, 0.8W, 4.8E, 9E, 13E, 16E, 19.2E, 28.5E

Nordsat Twin LNB

 

Länkar

Astra 1N Reception Reports Europe

Astra 1N.com är en sida som i skrivande stund inte lanserats men syftet är att samla in mottagningsrapporter med information om parabolstorlek, lnb, kablar och mottagare samt signalstyrka och kvalitet.

Astra 2D - The British TV & Radio Site

Astra2D.com har funnits i många år och här har de som varit intresserade av de fria brittiska kanalerna utbytt erfarenheter, sök information och gett varandra tips och råd. 

The Astra 2D Forum

Forum tillhörande Astra2D.com.

Besök Satpro.se på ShopMania