Hem & fritid > Sportkameror
Besökare: 38 910 108
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

Sportkamera H2 Action Cam med all tillbehör, vattentålig, Wi-Fi, silver

H2 Action Cam är den perfekta kameran för dig som vill filma när du eller din polare åker snowboard i snöbacken, eller när ni åker mountainbike i naturen, eller varför inte filma polaren som åker vattenskidor. Tack vare kamerahusets vattentålighet som är vattentålig ner till 30meter kan du ta snygga bilder och filmer i naturen utan att vara rädd för vattenskador.

H2 Action Cam är hela 13% mindre än den mer välkända GoPron, den har en inbyggd 2" display med 320x420 upplösning för live view. På ena sidan av kameran har du en micro-SD kortplats, en micro-HDMI utgång för att ansluta kameran till en monitor samt en micro-USB ingång för laddning av det inbyggda uppladdningsbara Lithium-ion batteriet. H2 Action Cam har även inbyggd Wi-Fi så att du kan använda din smartphone och sportkamerans egna Ez iCam app för att via mobilen få en live feed från kameran.

Tillbehören som medföljer i detta paket(se bild 3) är även kompatibla med den dyrare GoPro sportkameran och självklart är fallet lika för tillbehören som säljs till GoPro, det gör detta paket till något utöver det vanliga för dig som kanske redan har en GoPro kamera men vill ha ett till alternativ till kamera eller enbart letar efter tillbehör till din GoPro!

För mer information om Ez iCam appen var god besök Apple App Store eller Google Play.
Tillverkares art.nr: H2-SI

699 Sek
559 Sek exkl

Finns i
Malmö
Göteborg
Internet

Artnr: 1421
Läs mer
Produktbild

Belysningsstativ för fotostudio 260 cm Tapp

• Universal tap-montering
• Tålig stålkonstruktion
• 3 sektioners centerkolumn med sektionslås
• Justerbar på höjden
• Justerbara ben
• Anti-glid gummifötter

259 Sek
207 Sek exkl

Finns i
Malmö
Göteborg
Internet

Artnr: 2223
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania