4G/3G/GPS Utrusning > GPS förstärkare
Besökare: 39 963 927
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

54dB GPS Antennförstärkare Mottagare

TX-80 är en återstrålande utrustning. Det kan ta emot utomhus GPS-satellitsignalen och leda till inomhusplats för utstrålning igen. När en GPS-satellit roterar runt jorden kommer den att överföra kontinuerligt satellitsignalen till jorden, men styrkan hos satellitsignalen kommer att försämras till endast runt -125dBm när den kom till marken. Sådan svag signal kan inte tränga in i byggnader. Ibland kan det endast upptäckas vid runt fönster -området.
TX-80 är byggd för att överföra GPS-satellitsignalen från utomhus till inomhus, och återstrålar mottagningarna för att styra GPS-mottagare inuti byggnad eller speciellt i hus, testrum eller lab. Därför kan användaren arbeta GPS-utrustning inomhus samma som att använda det utomhus.
TX-80 innehåller en extern högvärdig aktiv GPS-antenn med högfrekvent låg ljudförstärkare för att ta emot GPS-satellitsignalen utomhus, Second High Gain högfrekvent låg ljudförstärkare för att öka styrkan hos GPS-satellitsignalen inomhus, en effektregleringskrets, en signal återstrålningsantenn för återstrålningssignal inomhus.

Funktioner
1. Plug-n-Play, lätt att installera och använda
2. Gäller alla typer av GPS-mottagare (PND, PDA, GPS-telefon etc.)
3. Re-Radiation GPS-signal till flera GPS-mottagare på 12 meter runt
4. För L1, L2 band GPS-signal
5. Design för användning i hus, testrum eller FoU-laboratorium

3 990 Sek
3 192 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 4242
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania