Mätinstrument > Fibersvets
Besökare: 42 514 245
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

EasySplicer mk2 fibersvets

Extremt prisvärd fibersvets för Singlemode och Multimode fiber. Inbyggd ugn.
Kompakt och enkel att använda och ta med. Idealisk för FTTx/FTTH, LAN och
servicearbeten. Snabb svetsning, 7s, med mycket låg dämpning.
Levereras komplett med 3 par fiberhållare, cleaver, fiberskalare med 3 hål,
nätdel/laddare och bärväska med plats för alla tillbehör.
Som tillval finns hållare för SOC (Splice On Connector).

16 250 Sek
13 000 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 4527
Läs mer
Produktbild

Fusion Splicer: Signal Fire AI-9 (med verktygslåda och verktyg)

Signal Fire fusion spllicers som säljs med 4-års garanti .

Signal Fire AI-9 är den senaste modellen inom fiber svets, som framgångsrikt har använts i fiberoptiska installationer i olika kategorier under flera år. Tack vare finjusteringen av programvaran och en ännu bättre optimering av skarvningsprocessen har hela processen förkortats till bara 5 sekunder . Men den viktigaste funktionen i den nya modellen är inbyggd i en optisk strömmätarmodul och en visuell felsökare . Detta möjliggör snabb diagnos av den optiska vägen omedelbart efter att en skiva har gjorts.

Fusion Splicer: Signal Fire AI-9 (med verktygslåda och verktyg)

AI-9-modellen är utrustad med en optisk strömmätare och en visuell felsökningsmodul.

Signal Fire AI-9 fusion spllicer
verktygslåda
uppsättning reservelektroder
fibercleaver
universal strippare
stripper för platta kablar
flaska med dispenser
rengöringsborste
bärbälten (för skarven och lådan)
AC-laddare med USB-adapter
Signal Fire är en beprövad lösning på marknaden för fiberoptiska fusionsskarvar. Trots avancerad fiberpositionering och skarvningsteknik erbjuds enheten till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Arbetskomforten kommer att uppskattas av både nybörjare och avancerade användare, inklusive erfarna installatörer. Klyvningsmaskinens kvalitet och tillförlitlighet har bekräftats i ett antal tester som utförts under olika miljöförhållanden och på olika typer av fibrer.
Signal Fire är ett dynamiskt utvecklande företag som specialiserat sig på tillverkning av fiberoptiska skarvar. Enheterna är byggda med top-of-the-line komponenter från kända tillverkare (inklusive europeiska), och baserade på tekniska lösningar skyddade av många patent. Det karakteristiska inslaget för skarvningsmaskiner från Signal Fire är användningen av smartphones för deras konfiguration, arkivering av driftsdata och för diagnostik. Produkter från detta företag har fått erkännande på marknaderna i hela världen. Den höga kvaliteten på de erbjudna enheterna bekräftas av garantipolicyn som ger en ersättning efter 500 000 skarvar.
Signal Fire AI-9 använder kärninriktningsteknologi (det finns möjlighet att beklädda inriktningen) som garanterar minimal dämpning av skarvarna. Fiberändarna är placerade av 6 steg motorer från Siemens , vilket är ett absolut undantag i denna priskategori. Skarven kan användas både för distribution av hundra kilometer långa fiberoptiska stammar och i FTTH-system som kräver korta punkt-till-punkt-anslutningar, i LAN-installationer och fiberbaserade videoövervakningssystem. AI-9-modellen styrs av en fyrkärnig processorger snabba responstider (skarven är redo att arbeta efter 3 sekunder) och säkerställer korta skarvning och hyls uppvärmning. Splicer är en av de snabbaste enheterna i sitt slag som för närvarande finns på marknaden och den snabbaste i sin prisklass.
5,1-tums skärm med en upplösning på 800x480 pixlar och justerbar ljusstyrka gör funktionen enkel och intuitiv, även under svåra ljusförhållanden. Det optiska systemet erbjuder en förstoringsfaktor på 300 , vilket gör det mycket enkelt att observera skarvningsoperationerna och den visuella analysen av resultaten (i två plan). Minsta skarvningstid är 5 sekunder , och ärmens upphettningstid (40 mm ärmar) är bara 15 sekunder . Den medföljande USB-adaptern gör det möjligt att ladda smarttelefonen eller ansluta USB-lampa som drivs från USB-porten när du arbetar i mörkret (ingen lampa ingår).
De universella fiberhållarna säkerställer komfort och snabbhet - de kan hålla 250 μm eller 900 μm SM, MM-fibrer i täta buffert- eller lösa rör, pigtails, gummiisolerade fibrer, multifibrer och DROP-kablar. Skarvmaskinen erbjuder olika program och auto läge som fungerar bra i de flesta situationer.
Höljet är tillverkat av metall , under täckt med gummiskydd . Skarvkammaren och värmeskyddet är tillverkat av högkvalitativ plast. Satsen innehåller en praktisk låda som innehåller alla nödvändiga verktyg, strömförsörjning och tillbehör (placerad i två nivå låda monterad på hållbara metallstyrningar). Det som är viktigt är att installatören inte behöver ta skarven ut ur lådan för skarvning - rutan ger ett solidt och stabilt stöd. Lådan är tillverkad i hållbar plast och har ett avtagbart element som kan användas som en pall eller ett litet bord.
Enheten är utrustad med ett uppladdningsbart batteri på 7800 mAh som har tillräckligt med energi för att utföra 240 skarvar med hyls uppvärmnings cykler . Batteriets laddningstid är bara 3,5 timmar . "Tryck och ta bort" design av batterifacket möjliggör mycket snabbt batteribyte (det finns en möjlighet att köpa ett extrabatteri). Dessutom är AI-8-skarven utrustad med ett USB-kontakt för att ladda en smartphone i fältet från detta högkapacitetsbatteri.
Splicer - mjukvaran tillåter ägaren att aktivera ett så kallat "intelligent lås" . I det här läget har ägaren möjligheten att begränsa användningen av skarven - till exempel vid hyra av den. Följande begränsningar kan göras:
splicer är låst som standard; det är nödvändigt att låsa upp med en fördefinierad telefon,
splitsaren låses upp för att utföra ett visst antal skarvar - efter det kommer den att förbli blockerad,
splitsaren låses upp under en viss tid (användaren definierar ett datumintervall); därefter förblir splitsaren blockerad.
Nyckelfunktioner
6 motorer för fiberpositionering,
alternativ för inriktning av kärnan eller klädsel,
Alternativ för AUTO-läge,
x300 förstoringsfaktor,
fyrkärnig processor som ger snabba responstider,
skarvningstid från 5 sekunder,
snabb uppvärmningsperiod (15 s för 40 mm hylsa),
konfiguration med dedicerad smartphone-app (Android / iOS),
appen kan skapa operationsrapporter (exportera till xls),
stor (5,1 ´´) skärm med justerbar ljusstyrka,
metallhölje under täckt med gummilager,
utbytbart batteri med hög kapacitet (7800 mAh, cirka 200 skarvnings- och uppvärmningsoperationer),
batteriets laddningstid: ca 3,5 timmar,
USB-adapter för laddning av smartphone,
universalfiberhållare,
praktisk kvalitet verktygslåda,
stor uppsättning tillbehör.
Skarven är omedelbart redo att användas. För det dagliga arbetet behöver det inte någon konfiguration eller ytterligare applikation. Den applikation som finns i Google Play oraz AppStore krävs endast för avancerad hantering, t.ex. för att ändra standards karvnings program eller kalibreringsinställningar på grund av extremt förändrade miljöförhållanden. Applikationen innehåller också en bruksanvisning på engelska och instruktionsvideor.


Applikationen som erbjuds av tillverkaren gör det möjligt för användaren att ändra parametrar för både grundläggande och avancerade splicer-funktioner. Det är också möjligt att arbeta i full manuellt läge med manuell positionering av fibrer i två plan. Applikationen gör det möjligt för användaren att se historiken för skivor som gjorts (valfritt med bilder av dåliga) och exportera det till ett kalkylblad (med datum filtreringsalternativ).

16 900 Sek
13 520 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 5875
Läs mer
Produktbild

Komshine FX37 fiber svetsmaskin fusion splits

4,3-tums kapacitiv pekskärm med hög definition.

Vattentät - Slagsäker skärm - Släpp säker - Damm tät

320 gånger bildförstoring, 5 mm fusionsklyvning för fibrer med ultrakort skärlängd.
300 grupper av fusionsskarvningslägen, 100 grupper av uppvärmningslägen USB- och SD-kortgränssnitt, U-disk automatisk programuppgradering.
Inbyggt modulärt litiumbatteri, stöder 330 gånger svets, skarvning och uppvärmning.
7 sekunder snabb fusionsklyvning,18 sekunder mycket effektiv värme. Exakt fi kärnavstämning consumption ultra-låg fi f ber fusionsskarvningsförbrukning.

10000 grupper med fusionsregister, 64 bilder lagring Keramisk pressarfot, keramiskt V-block, allt-i-ett-fixtur.
Dubbelriktad skarvning, automatisk skarvning, intelligent pyrokondensation.

22 900 Sek
18 320 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 8862
Läs mer
Produktbild

Fibersvets Inno View 8+ Fusion Splicer Kit

Det nya premium fibersvetsen View8 + är den mest kraftfulla och innovativa produkten för att tillfredsställa de krävande yrkesverksamma som alltid kräver högsta prestanda på språng. View8 + har svets tid i världsklass på 6 sekunder och uppvärmningstid på 9 sekunder med stor batterikapacitet som möjliggör 355 cykler. Tillsammans med en 5-tums bred LCD-LCD-skärm och användarvänlig intuitiv GUI (grafiskt användargränssnitt) levereras denna premiumklyvning med en dedikerad Wi-Fi-app som förbättrar praktiken för att kontrollera arbetsförloppet helt enkelt från en smartphone.?

Beskrivning

View8 +, en kärnanpassningsklyvning med världens högsta specifikation, erbjuder maximal arbetseffektivitet genom det snabba läget 6s skarvningstid och 9s uppvärmningstid. Dessutom förbättrar INNO-mobilapplikationen operatören att hantera skarv- och skarvdata.


Funktioner

- Core Alignment Splicing Method med DACAS (Digital Analysis Core Alignment System)
- Världens högsta förstoring och upplösning
- Mobil APP-anslutning med WIFI
- 5 "LCD-pekskärm i färg
- Användarvänlig smart GUI
- Dubbeltryck för att zooma in och ut
- Snabb Uppvärmningstid
- Batteri med
extremt hög kapacitet o Avtagbar SOC-hållare och värmugn
- Keramisk klämma för förbättrad hållbarhet
- Automatisk bågkompensation
- Skyddskåpa
- Hårda väderförhållanden Anpassningsbarhet
- 3 års utökad garanti

78 950 Sek
63 160 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 9068
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania