HDMI/DVI > Repeater
Besökare: 42 904 030
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

HDMI-repeater 3.4 Gbps

Denna HDMI®-repeater förlänger längden på en HDMI-kabel upp till 35 m för en 3,4 G-videoförstärkare bandbredd genom att regenerera HDMI-signalen innan du skickar utsignalen till HDMI-bildskärm eller projektor. Den speciellt utformade EQ kan justeras för att uppnå bästa signalöverföring.

Repeatern är utrustad med ett hölje av järn för bättre EMI-eliminering och ta bort digitalt brus (prickar) i bilden. Den unika designen gör att du kan installera repeatern i en L-form.

Repeatern är kompatibel med HD-DVD, SKY-STB, PS3, Xbox 360, etc och är perfekt för privat bruk, HDTV-retail, stora grupppresentationer, skolor och företagsutbildningar.

660 Sek
528 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 2935
Läs mer
Produktbild

HDMI Repeater (HQ)

Förlänger en HDTV/HDCP-signal upp till 50 meter. Denna förlängare återställer HDMI-signalens ögondiagram med dess inbyggda equalizer för att garantera en klar och tydlig bild. Placera förstärkaren nära signalkällan


Refnr: AVREPEAT-20

495 Sek
396 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 2022
Läs mer
Produktbild

HDMI-FÖRLÄNGARE VIA UTP (HDMI-extender)

Denna HDMI®-extender använder två UTP CAT-5e/6-kablar med korsstativ för att utvidga HDTV-skärm till maximalt 30 meter för en videoupplösning på 1080p. CAT-5e/6-kablar har en större sändningslängd än HDMI-kablar och erbjuder även mer flexibilitet och bekvämlighet i kabelkonstruktionen.
Extendern är utrustad med HDMI-anslutningar och stöder DVI-utrustning när den används med en HDMI till DVI-adapter, vilket ger större flexibilitet och alternativ när den används i flera hemmabiokomponenter.

Refnr:KN-HDMIREP20

690 Sek
552 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 4337
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania