Markmottagare > WAVEFIELD
Besökare: 35 848 861
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

WAVEFIELD X-1000C/T2 HD PVR Linux (Comhem, Boxer, CD, Tele2, mm..) Nordsat (Kamp

WAVEFIELD X-1000C/T2 HD har utrustats med en singel Hybrid tuner som tar in både marksända och kabelsända kanaler. X-1000C/T2 har en kraftfull processor och precis som tidigare WAVEFIELD -modeller är mjukvaran i grund och botton baserad på linux för att garantera ett kraftfullt operativsystem med ständigt utvecklade funktioner. Detta medför även att den är kompatibel och kan kommunicera med exempelvis Dreambox.

Den inbyggda Hybrid-tunern gör det möjligt för dig att ta emot DVB-C (Kabel-TV), DVB-T (Marknätet) och senaste DVB-T2 (Marknätet med HD-kanalerna) kanalerna från respektive nät - utan begränsningar! Du har en inbyggd kortläsare som är kompatibel med Comhem (HD-kanaler kräver CI+ modul), Canal Digital och Tele2. Då mottagaren även har CI+ stöd kan den med en godkänd CI+ modul från din operatör avkoda alla de senaste HD-kanalerna som ingen annan Linuxbaserad box klarar.

CI+ stöd Comhem Boxer Canal Digital Tele2Cryptoguard
* Ovanstående logotyper tillhör respektive företag. WAVEFIELD är inte officiellt godkänd av någon av ovanstående operatörer.

Mottagaren har Fullt HD-stöd (1080p) via HDMI-anslutningen och 1 st USB-anslutning för anslutning av extern hårddisk eller en trådlös WiFi USB-adapter. Använd din nätverkshårddisk eller externa hårddisk för att spel in, pausa eller använda timeshift.

Den högupplösta webbläsaren och Free TV+ (bl.a. Youtube, Earth Touch HD etc) är bara några av de nya funktionerna du får i denna mottagare. Ännu en unik funktion med de senaste modellerna är DLNA-stödet som gör det möjligt att streama material direkt till/från din iPhone, Android-enhet eller dator.

Vi lovar att du inte blir missnöjd med din WAVEFIELD X-1000C/T2 HD PVR - en fullmatad digitalbox med avancerade funktioner och möjligheter med fantastisk bildkvalitet!

1 890 Sek
1 512 Sek exkl

Finns i
Malmö
Göteborg
Internet

Artnr: 5589
Läs mer
Produktbild

Wireless USB Adapter Till Tiviar Och Wavefield Boxar

Trådlös USB Adapter
802.11b/g/n standard
Minimal design
WPA säkerhets anslutning
Passar till Tiviar, Octagon, Miraclebox, Wavefield samtliga serie.

390 Sek
312 Sek exkl

Finns i
Malmö
Göteborg
Internet

Artnr: 1337
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania