Kabelmottagare > Samsung
Besökare: 34 647 492
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

Samsung SMT-C7160 inbyggd 250GB

SMT-C7160 är en inspelningsbar HDTV-digitalbox i stilren finnish som uppfyller alla dina önskemål. Du kan enkelt spela in en kanal samtidigt som du tittar på en annan, spela tillbaka i direktsändning och trycka på pause när det passar dig. Boxen kan dessutom spela in förvalt program automatiskt om du inte är hemma. Tillsammans med en HDTV blir bilden knivskarp, förutsatt att du har HD sändningar i ditt programutbud. Fyll din hårddsik med upp till 125 timmar film och program och få bästa möjliga ljudupplevelse tack vare optisk digital ljudutgång. Aldrig tidigare har TV varit så enkelt att titta på!

Superenkelt att spela in

Med ett enkelt knapptryck kan du spela in vilket program du vill, samtidigt som du tittar på ett annat. Du kan planera dina inspelningar om du till exempel ska resa bort eller bara vill titta på ditt favoritprogram lite senare under kvällen.
Full av finesser

Med SMT-C7160 får du automatisk installation och ett användarvänligt gränssnitt. Den smarta programguiden ger dig en översikt över alla program och hittar snabbt det program du vill se. Boxen kopplar du enkelt ihop med din TV via HDMI. Med SMT-C7160 och ett kanalpaket får du tillgång till det breda kanalutbudet från Comhem samt Comhems digitala radioportal.
Pausa och spola tillbaka i pågående program

Med SMT-C7160 kan du pausa och spola tillbaka i ett pågående program. Du har även två tuners så att du kan titta på ett program på en kanal medan du spelar in ett annat på en annan.
Multiremote

Med tillhörande fjärrkontroll slipper du en andra fjärrkontroll till din TV, denna fjärrkontroll fungerar även till andra TV- fabrikat och är enkel att programmera.

2 690 Sek
2 152 Sek exkl

Finns i
Malmö
Göteborg
Internet

Artnr: 7160
Läs mer Finns inte i lager
Besök Satpro.se på ShopMania