Nätverk > WiFi Extender
Besökare: 42 903 638
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

Strong Trådlös nätverksöverföring 1700 Mb/s

Paket med två enheter för trådlös nätverksöverföring. Kan t.ex. användas för att koppla in en IPTV-box trådlöst. En enhet kopplas då till routern och den andra till IPTV-boxen. Installationen sker automatisk efter inkoppling. Två nätverksanslutna enheter (t.ex IPTV-box och nätverkskamera) kan samtidigt kopplas in i enheten som används som mottagare. Täcker upp till 120 m² och har en överföringshastighet på upp till 1700 Mb/s vilket är mer än tillräckligt för 4k HDTV. Lämpliga för både dator- och IPTV-trafik. Levereras med två nätverkskablar och nätadaptrar. Mått: 40x109x90 mm.

1 790 Sek
1 432 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 1785
Läs mer Finns inte i lager
Produktbild

Strong Mesh 1600 Home Kit (2-pack)

Strong Mesh 1600 Home Kit kan du skapa ett snabbt och säkert WiFi-nätverk som har stabil täckning i även stora lägenheter och hus. Detta kit innehåller en nod som ansluts till din router eller fiberbox och som ger dig ett bättre täckningsområde i ditt hem eller kontor. Med meshnätverk kan du enkelt röra dig fritt i utrymmet med täckning utan att byta mellan nätverkets SSIDs. Detta kit har en kombinerad täckning på ca 150 m2 och det sänder med ett snabbt WiFi-ac med hastigheter upp till 1,6 Gbps vilket passar bra för streaming av Netflix eller onlinespel.

Utökad täckning
Utöka ditt område ytterligare genom att köpa till extra räckviddsförlängare (säljs separat) och skapa ett kraftfullt WiFi-nätverk som använder en enda SSDI-namn och lösenord för inloggning. Genom sin sömnlösa anslutning slipper du tapp av signalen till ditt nätverk. Kombinerar du 6 enheter kan du skapa bra täckning upp till 800 m2.

Mobilapp
Med den fria appen för Android och iOS kan du enkelt kontrollera nätverket och styra anslutna enheter och ställa in regler för nätverket.

Fler egenskaper
- Dual-band 802.11ac 2.4 GHz och 5.0 GHz sändning
- Upp till 1600 Mbps nod överföringshastighet
- Två Gigabit LAN portar per nod/räckviddsförlängare
- USB 3.0 port låter dig ansluta extern hårddisk eller skrivare för åtkomst inom nätverket

2 099 Sek
1 679 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 9120
Läs mer
Produktbild

2.4G , 5G Högeffekt utomhus WIFI extender CPE WISP Trådlös wifi Repeater Dual Ba

2.4G / 5G Högeffekt utomhus WIFI extender / CPE / WISP Trådlös wifi Repeater Dual Band 2.4 / 5Ghz 12dBi Antenna POE upp till 600KVM

Power WI HighPower Wi-Fi AP / Repeater används främst för att tillhandahålla Wi-Fi-tjänst i stora områden som fabrik, community, gata eller etc. AP / Repeater kan ta en befintlig trådlös signal på 2,4 GHz eller 5 GHz, upprepa och utöka den till ett längre intervall där det är för långt borta för routern eller åtkomstpunkten. Repeater stöder samtidigt 2,4 G och 5G trådlös nätverksanslutning, och den kan stödja överföringshastigheter på 2,4 G och 5 G upp till 600 Mbps. Den har 2 x externa antenner som ger ännu bättre trådlös prestanda, överföringshastigheter, stabilitetsteknologi undviker automatiskt kanalkonflikter med sin kanal valsfunktion.

1 590 Sek
1 272 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 8044
Läs mer
Produktbild

Alfa WiFi Camp-Pro 2

Tar emot bättre WiFi i en campingplats.
Idealisk för husbil, husbil och båt.

Den nya generationen av Alfa Network 4G CampPro.

Detta är ett specialpaket som levereras i en detaljhandelsbox som har all utrustning som visas på produktbilden. designad för att ta upp en svag WiFi -signal och upprepa samt förstärka den som din egen personliga hotspot. Detta är idealiskt för användning under camping eller i båtar, husbilar och campare.


Den bästa prisvärda lösningen för att förvandla allmän WiFi till en Wifi Internet Hotspot
Användarvänlig - Mobilvänlig webbsida stöder QR-kodskanning för enkel installation så att du kan njuta av internetåtkomst på några minuter.
Ingår:

WiFi Camp-Pro KIT innehåller

Alfa Tube-U (N) x1
R36A Router x1
5dBi-antenn för R36A Router x1
Vattentätt tejp x1
PSU för R36A Router x1
Cigar Lighter Charger x1
9dBi Omni-Directional Outdoor Antenna x1
Ethernet-patchkabel x1
5M USB-kabel för Tube-U (N) x1
Plast remmar x2

Översikt
Wifi CAMP-PRO är den långväga trådlösa 802.11b / g / n inomhus- / utomhuslösningen för båtar / campare / bussar etc. Wifi CAMP-PRO ger användare möjlighet att lansera trådlöst IEEE 802.11n-nätverk vid 300 Mbps i frekvensen 2,4 GHz .

Nyckelfunktioner


Uppfyller Universal Serial Bus Rev. 2.0-specifikationer.
Datahastighet för hög hastighet upp till 300 Mbps.
Stöd trådlös datakryptering med 64/128-bitars WEP, WPA-PSK, WPA-EAP, WPA2-PSK, WPA2-EAP, WPA Mixed, 802.1x-autentisering.
Supportdrivrutin för Windows 98se, Me, 2000, XP och Vista, Windows 7, Windows 10, Apple Mac och Linux.
Stöder verktyg för automatisk installation och diagnostik.

1 999 Sek
1 599 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 1347
Läs mer
Produktbild

Ubiquiti UniFi UAP-AC-LITE - accesspunkt AC1200

Trådlöst nätverk med flera accesspunkter
Drivs via PoE
16 cm i diameter
Wireless AC-accesspunkt för Unifi-systemet som gör att flera accesspunkter skapar ett gemensamt trådlöst nätverk (SSID). Klienterna kan hoppa fritt mellan de sammanlänkade accesspunkterna. Stöd för trådlösa hastigheter på upp till 867 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet (kan automatiskt styra över klienter till 5 GHz-bandet). Kompakt formfaktor (endast Ø160 mm) och stilren design för montering i tak eller på vägg (fästen medföljer). Strömförsörjs via nätverkskabeln med medföljande ströminjektor eller från t.ex. router med PoE (max. 40 m kabel mellan ströminjektor och accesspunkt). Anslutning: 1 Gb/s (UTP). Konfigureras via Unifis kostnadsfria kontroller-mjukvara (Windows eller Mac OS) eller app (Android och iOS). Mått: Ø160x31 mm.

795 Sek
636 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 2459
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania