Nätverk > IP-Via Elnät
Besökare: 42 903 594
Facebook
Kategorier

Artnr eller Benämning


Produktbild

Fuba Homeplug 200mb/s 2-pack

Homeplug-par för att överföra nätverkssignal via befintliga elledningar. Lämpligt för både dator- och IPTV-trafik. Stöd för upp till 200 mb/s mellan homeplug-enheterna. Utrustade med 1 Gb/s-nätverksportar. Smart strömsparfunktion försätter dem i standby-läge när ingen nätverkssignal skickas (drar då endast 0,5 W). Installeras med ett knapptryck på respektive homeplug. Krypterar trafiken (AES). Kräver ingen konfiguration. Följer Homeplug AV2-standarden och kan utökas med fler Homeplug AV2- och AV-enheter. Levereras med två nätverkskablar. Mått: 82x60x55 mm.
Maximal räkvid nätverk 300m

499 Sek
399 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 6392
Läs mer
Produktbild

Corinex AV200Mb/s over Power - Bords modell

IP-TV och data utan att dra nya kablar

Tänk att slippa dra nya kablar i din bostad eller kontor när du ska bygga ett nätverk för ”Triple Play Service” (IP-TV, data och IP-telefoni i samma abonnemang). Corinex var först i världen med att kunna erbjuda upp till 200 Mbps kommunikation över elkabeln. Anslut Corinex-adaptern till ditt bredbandsmodem så blir alla dina eluttag också bredbandsuttag. Du kan nu ansluta tv-boxar, telefoner, datorer, dataspel, övervakningskameror, larm med mera till ditt nätverk utan att dra nya kablar. Snabbt, praktiskt och dessutom säkert via krypterad anslutning.

195 Sek
156 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 3313050
Läs mer
Produktbild

Corinex Störningsfilter (tar bort störningar i elnätet), bra vid HDTV

Om du har problem med att elektriska produkter* i ditt hem stör eller sänker prestandan i ditt nätverk, kan du använda det här filtret för att förbättra signalstyrkan. Du kopplar helt enkelt in detta filter mellan den produkt som stör nätverket och vägguttaget. Du "isolerar" på det sättet vägguttaget och slipper oönskade effekter på nätverket!

295 Sek
236 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 3313072
Läs mer
Produktbild

200Mbps Powerline Ethernet Adapter Starter Kit TL-PA201 KIT

•HomePlug-standard, med hög dataöverföringshastighet på upp till 200Mbps
•Twin Pack design bra för att inrätta en strömlinjenätverket ursprungligen
•Inga nya sladdar, använd befintliga elledningar
•Enkel Plug-n-play, Ingen konfiguration behövs
•Patenterad energisparläge minskar automatiskt strömförbrukningen med 65% *
•Etablera en 128-bitars AES-kryptering för att säkra makten Webbredaktion genom att trycka på knappen Pair på adaptern
•Ett brett utbud av plugg typ, inklusive EU, Storbritannien, AU och USA försäkrar att det kan användas nästan över hela världen

550 Sek
440 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 201
Läs mer
Produktbild

Telesystem Plink Powerline 500MB

AV500 Nano Powerline Adapter Starter Kit gör din elkrets till ett höghastighets nätverk utan att du behöver dra nya kablar och utan att du behöver borra någonstans. Det krävs ingen konfiguration, bara koppla in adaptrarna i eluttagen så kan du etablera nätverksinfrastruktur med blixtens fart. PowerKIT, som når en hastighet på 500 Mbps, överför HD-strömning och till och med 3D-filmer till samtliga rum och är ett mycket bra alternativ för att bygga upp multimedianöjesnätverk.

690 Sek
552 Sek exkl

Finns i
Malmö
Internet

Artnr: 7564
Läs mer
Besök Satpro.se på ShopMania